Jėgos trikovė!

  • Post comments:0 Comments

Lazdijų sporto centro jėgos trikovininkai Lietuvos klasikinės jėgos trikovės čempionate iškovojo šešis medalius, komandinę merginų II vietos taurę ir pagerino net du Lietuvos jaunių rekordus!!!
Svorio kategorijoje iki 52 kg trečią vietą užėmė lengviausia ir jauniausia sportininkė Lamutė Bleizgytė. Ji net bandė pagerinti traukos ir štangos spaudimo rekordus, tačiau pritrūko šiek tiek patirties. Šioje kategorijoje čempione tapo Žaneta Valiulytė. Ji visiškai lengvai įveikė savo priešininkes. Svorio kategorijoje iki 72 kg II vietą užėmė Karolina Rentelytė. Komandinėje įskaitoje merginų komanda užėmė II vietą Lietuvoje.
Vaikinams sekėsi taip pat gerai. Svorio kategorijoje iki 53 kg II vietą, labai sunkiai, bet parodęs visą savo valią garbingai iškovojo Lukas Gieda. Iki 66 kg – VI vietą iškovojo Gytis Varnagiris, iki 74 kg – V vietą iškovojo Jokūbas Čivinskas, iki 105 kg III vietą iškovojo Dominykas Margelis.
Na, o visiškus stebuklus demonstravo Rokas Burba. Svorio kategorijoje iki 74 kg, labai lengvai nugalėjo savo varžovus. Rokas ne tik tapo lietuvos jaunių čempinu, bet ir pagerino du Lietuvos rekordus. Štangos spaudimas gulint 125,5 kg, pritūpimai su štanga 193 kg!

Parašykite komentarą

Skip to content