Aerobinės gimnastikos varžybos

  • Post comments:0 Comments

Vasario 18 dieną, Šakių r. jaunimo kūrybos ir sporto centre, vyko aerobinės gimnastikos varžybos „ŠAKIŲ MERO TAURĖ 2018“. Lazdijų sporto centrą atstovavo 21 sportininkas, atlikta 10 pratimų. Iškovoti 4 – aukso, 1 – sidabro ir 2 – bronzos medaliai.
Vaikų amžiaus grupėje, trejeto rungtyje Gabija Kūlokaitė, Leticija Šlekytė, Luknė Urbanskaitė surinko 12,5b. ir iškovojo II-ąją vietą (iš 5).
Jaunučių amžiaus grupėje, mergaičių vieneto rungtyje Austėja Nevulytė surinkusi 15,2b. aplenkė 20 varžovių ir iškovojo III-ąją vietą, Smiltė Skripkaitė surinkusi 14,2b., taip pat pateko į geriausiųjų dešimtuką (10 iš 23). Mišrios poros rungtyje Kamilė Nevulytė ir Modestas Baliulevičius – I vieta (13,3b).
Jaunių amžiaus grupėje, trejeto rungtyje puikiai startavo Roberta Šliaužytė, Austėja Nevulytė ir Kornelijus Ravinskas – 15b. I vieta (iš 9), taip pat, pirmąjį kartą su trejetu startavusios Ugnė Černiauskaitė, Miglė Abromavičiūtė ir Kamilė Pečiulytė surinko 13,3b. (7 iš 9).
Jaunimo amžiaus grupėje, penketo rungtyje Monika Budreikaitė, Miglė Abromavičiūtė, Meda Štarolytė, Monika Struckutė, Goda Navickaitė surinko 14b. ir iškovojo I-ąją vietą.
Pagal tarptautinius aerobinės gimnastikos patvirtintus reikalavimus, jaunučių amžiaus grupėje, trejeto rungtyje startavo Fausta Liaukevičiūtė, Viltė Tulabaitė, Patricija Križinauskaitė 13,85b.
Jaunimo amžiaus grupėje, vaikinų vieneto rungtyje Nojus Jarmala surinko 17,65b. ir iškovojo I-ąją vietą. Saugusiųjų amžiaus grupėje, moterų vieneto rungtyje Dagna Karakaitė surinko 16,5b. ir iškovojo III-ąją vietą.
Galime pasidžiaugti sportininkų pasiekimais. Iš atliktų dešimties pratimų – septyni iškovojo prizines vietas. Linkime sėkmės ir tolimesniuose startuose.
Lazdijų sporto centro trenerės Gintarė Sabaliauskienė, Saiva Bendaravičiūtė, Jolanta Stankevičienė.

VšĮ „Lazdijų sporto centro” inf.

Parašykite komentarą