Jėgos trikovės naujienos!

  • Post comments:0 Comments

Lazdijų sporto centro jėgos trikovininkai Laimutė Bleizgytė ir Rokas Burba iš Lietuvos klasikinės jėgos trikovės taurės varžybų parvežė net keturis naujus Lietuvos jaunių rekordus! Laimutė, kategorijoje iki 43 kg pasiekė du rekordus štangos spaudimo bei atkėlimo veiksmuose ir tapo jauniausia visų laikų jėgos trikovės rekordininke, jai dar tik 14 metų, na o šiandien ji jau švenčia savo 15-ąjį gimtadienį.
Rokas Burba, kaip visada, tarp stipriausiųjų šalies atletų. Lietuvos Taurė – tai suaugusiųjų kategorijos varžybos, bet Rokas būdamas jaunių amžiaus kategorijos užėmė garbingą trečią vietą nusileisdamas tik labai žinomiems trikovės meistrams ir daugkartiniams Lietuvos rekordininkams Albertui Motiečiui ir Pauliui Pupiniui. Negana to, jis pagerino du, jam pačiam priklausančius svorio kategorijoje iki 74 kg Lietuvos jaunių rekordus, pritūpimų su štanga (195 kg) ir atkėlimo veiksmuose (190kg)!
Abu šie Lazdijų sporto centro sportininkai savo rezultatais įrodė, kad yra pasiruošę ginti Lietuvos garbę ir tarptautinėse varžybose, todėl ir Laimutė ir Rokas yra įtraukti į Lietuvos jėgos trikovės rinktinės narius. Jie jau pradėjo ruoštis Europos klasikinės jėgos trikovės čempionatui, kuris vyks Kaune lapkričio 29 – gruodžio 6 dienomis. Lazdijų sporto centro jėgos trikovininkų treneris Artūras Mačionis.

Parašykite komentarą