LIETUVOS KONKŪRŲ ČEMPIONATAS

  • Post comments:0 Comments
🏆🏇👏
Rugpjūčio 17–20 dienomis „Horsemarket“ bazėje Kunkiuose, Klaipėdos rajone, vyko atviras Lietuvos konkūrų čempionatas – vienas didžiausių žirginio sporto renginių Lietuvoje. Jame varžėsi 230 žirgų ir 150 profesionalių bei mėgėjų raitelių iš Lietuvos ir užsienio šalių įvairiose grupėse – nuo vaikų iki suaugusiųjų. Konkūrai vyko poni klasės žirgų, jaunų žirgų, vaikų, jaunių, jaunimo, mėgėjų ir suaugusiųjų užskaitoje.
Tarp gausaus būrio dalyvių čempionate dalyvavo ir mūsų rajono jaunieji raiteliai, treniruojami trenerio Lino Balčiūno, kurie iš čempionato sugrįžo su dideliu glėbiu apdovanojimų ne tik atskiruose konkūruose, bet ir bendroje čempionato užskaitoje.
✳️ Erika Šarkelytė su žirgu Takis (žirgo savininkas Marijus Bernatonis) pirmoje poni klasės žirgų užskaitoje tapo nugalėtoja 🏆 🥇ir žemaitukų žirgų užskaitoje iškovojo 🥉trečiąją vietą.
✳️ Neringa Šarkelytė su žirgu Pippin tapo 🥈vicečempione trečioje poni žirgų klasės užskaitoje ir su antruoju žirgu Juuleke pasiekusi greičiausią laiką tapo 🥇nugalėtoja paskutinės dienos konkūre.
✳️ Nojus Pečiukonis su žirgu Pradas žemaitukų žirgų užskaitoje užėmė 6️⃣ vietą, su žirgu Tarzanas II – 9️⃣ vietą.
Sveikiname jaunuosius raitelius ir jų trenerį Liną Balčiūną 👏👏👏
 

Parašykite komentarą